• Bij de wedstrijd ASWH 1-SV Portugaal op zaterdag 2 december, staat team JO8-2 van ASWH in de spotlight. Ze begeleiden de spelers naar de middenstip, en in de rust nemen ze penalty's met de reservekeeper van ASWH-1 in het doel. 
   
  Dit team is verkozen tot team van de week omdat zij als team de meeste loten hebben verkocht tijdens de Grote Clubactie. Dit waren maar liefst 295 loten!

  Met veel plezier en energie komen deze kanjers elke zaterdagochtend naar het voetbalveld, om aan de trouwe supporters te laten zien wat ze die week weer op de training hebben geleerd. En dat is heel wat: deze ploeg wint namelijk regelmatig in de 2e klasse en scoorde dit seizoen al vijfentachtig keer in slechts twaalf wedstrijden. Dankzij onze sponsor Bayards Yacht Structures loopt het team van trainers Stefan en Maarten er altijd super-professioneel bij. 
   
  Maar wie zijn deze talenten?
  • Adriel da Cruz Delgado is geen prater, maar laat vooral zijn voeten spreken. Deze vriendelijke linkspoot is vastberaden om elk duel te winnen en niemand voorbij te laten.
  • Davy de Vroed is een ware plaag voor elke verdediging. Onvermoeibaar blijft hij er keer op keer voor gaan, en blijft hij koelbloedig in de afronding als hij één op één op de keeper af gaat.
  • Finn Scheurwater vuurt niet alleen zelf raketten af op het doel van de tegenstander, maar behoudt ook nog eens het overzicht en geeft slimme steekpasses op zijn ploeggenoten.
  • Gersom Wols stuurt met zijn schijnbeweging elke tegenstander het bos in. Het recept: balletje terugtrekken onder voet en wachten op het instappen. Dan een stapje zijwaarts en weer versnellen naar voren.
  • Jim Tak is onze topscorer (tot dusver). Deze kleine dribbelaar draait zijn tegenstanders helemaal dol en is bijzonder trefzeker met zijn mooie traptechniek en keiharde schoten op doel.
  • Lars Janssen wil met PSV ooit de Champions League in en werkt daar keihard voor. Met zijn sterke lijf is hij moeilijk van de bal te krijgen en hij pikt regelmatig zijn goaltje mee.
  • Mattia Silvestri heeft een geweldige wedstrijdmentaliteit en is een echte teamspeler. Hij ziet er misschien wel aardig uit, maar hij verdedigt als een leeuw en is niet te passeren.
  • Quinn van der Linden is de gangmaker van onze ploeg, maar wordt gevreesd door iedere tegenstander. Hij heeft vlijmscherpe tackles in huis en kanonskogels in zijn benen.
  Wij wensen ASWH-1 heel veel succes tijdens de wedstrijd tegen SV Portugaal!
   
  De redactie