UA
 • Team van de week JO9-5
   
  Zaterdag 11 mei is JO9-5 het team van de week bij de wedstrijd ASWH - SC Feyenoord.
   
  ASWH JO9-5 is nu al bijna twee seizoenen bij elkaar. Dit seizoen zijn we begonnen in de 3e klasse. Na een ongeslagen 1e fase zijn de jongens gepromoveerd naar de 2e klasse. In de 2e klasse staat dit hechte team ook zijn mannetje en hebben ze een groot aantal grote en mooie overwinningen behaald.
   
  Het team wordt getraind door Jeffrey en Rutger, waarbij ze soms nog hulp krijgen van Ralph en Sander.
   
  Wie zijn dan deze geweldige spelers van JO9-5?
   
  Millen Sturrus is onze keeper en vertoont soms zijn kunsten als aanvaller. Dankzij zijn lengte is hij regelmatig een groot obstakel voor de tegenstander en dus ook lastig te passeren. Met een goede uittrap heeft hij ook regelmatig voor een assist gezorgd. Als aanvaller pikt hij soms ook nog wel een goaltje mee.
   
  Dex Lengkeek is begonnen als aanvaller en daarna omgetoverd tot verdediger. Al maakt hij nog geregeld zijn minuten als aanvaller. Dankzij zijn rust aan de bal en zijn goede spelinzicht zet hij als verdediger regelmatig de aanvallers alleen voor de keeper. Als aanvaller pikt hij ook nog geregeld een doelpunt mee.
   
  Fedde Hobers is één van onze verdedigers en heeft in het begin van het seizoen ook nog minuten gemaakt als keeper. Fedde is niet de grootste maar dat zie je in het veld niet terug. Dankzij zijn felheid is hij menig aanvaller de baas. Hij bezit over een erg hard schot en heeft daarom als verdediger al een aantal doelpunten meegepikt.
   
  Ryan Unij is onze andere verdediger. Hij is onze rots in de branding en blijft als verdediger erg rustig. Hij beschikt ook over een goede trap en heeft zo ook al een aantal doelpunten kunnen maken.
   
  Luuk Visser is onze laatste verdediger en keept ook nog vaak. Hij is onze grote en sterkte verdediger en zet zijn tegenstander regelmatig van de bal af. Heeft een goede trap in de benen, waardoor hij als verdediger soms een goal maakt, maar ook als keeper zijn assists heeft.
   
  Sirak Tekie is onze middenvelder en een echte dribbelkoning. Dankzij zijn snelheid, goede passeeracties en goed schot heeft hij al vele doelpunten gemaakt, maar ook vele assists gegeven.
   
  Anton Wuyckhuyse is onze andere middenvelder en de stofzuiger van het team. Hij is overal op het veld te vinden en tegenstanders komen hem dan ook meerdere keren tegen. Als middenvelder heeft hij ook al een aantal doelpunten meegepikt.
   
  Juliano Garcia is één van de aanvallers. Hij heeft een geweldige wedstrijdmentaliteit en gaat voorop in de strijd. Als hij gaat dribbelen is hij soms moeilijk van de bal af te krijgen. Uiteraard pikt hij als aanvaller ook zijn doelpunten en assists mee.
   
  Kian Saers is onze andere aanvaller en onze Ruud van Nistelrooij. Hij is een echte aanvaller en heeft zijn ogen altijd op de goal gericht. Hij heeft een neusje voor de goal en staat bijna altijd op de goede plek. Daardoor heeft hij als aanvaller al vele goals gemaakt. 
   
  De jongens hebben er zin in en zullen de kampioenen aanmoedigen naar de overwinning. 
   
  Jeugd activiteiten commissie ASWH