UA
 • Benefietwedstrijd ASWH MO13 - RCSV Zestienhoven MO13

  Op vrijdag 31 mei heeft MO13 van ASWH een benefietwedstrijd gespeeld om geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds.

  Twee maanden geleden kwam speelster Lisa van MO13 met het voorstel om een benefietwedstrijd te organiseren. Zij heeft op 6 jarige leeftijd haar vader, tevens lid van ASWH, verloren aan deze ziekte en heeft één grote wens. Niemand mag op jonge leeftijd een dierbare verliezen! Daarom wil Lisa een steentje bijdragen aan toekomstige onderzoeken van het Erasmus MC Kanker Instituut.

  Onder luid applaus van het massaal meegekomen publiek kwamen de speelsters onder leiding van de scheidsrechter en de 2 aanvoerders in speciaal ontworpen shirts het veld op. De shirts werden aangeboden door Drukbaas.nl.

  Na het eerste fluitsignaal blijkt al dat wij een geduchte tegenstander hebben die er ook een mooie wedstrijd van heeft kunnen maken. Zo waren er doelpunten, diverse hoogstandjes, mooie afstandsschoten en combinaties te zien die door het publiek met applaus, oe`s en a`s werden toegejuicht.

  Met behulp van ASWH, sponsoren en RCSV Zestienhoven is deze wedstrijd tot een wervelend succes gekomen. Met deze benefietwedstrijd heeft Lisa 1105 euro opgehaald. Wat een prestatie!

  Wij willen namens Lisa iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen om deze benefietwedstrijd tot stand te brengen.

  Zonder iemand te vergeten danken wij in het bijzonder:

  RCSV Zestienhoven MO13

  ASWH Businessclub

  ASWH Supportersclub

  ASWH Kantinecrew

  ASWH Evenementencommissie

  Drukbaas.nl

   


  Terugblik op een succesvolle benefietwedstrijd MO13

  Terugblik op een succesvolle benefietwedstrijd MO13 2 Terugblik op een succesvolle benefietwedstrijd MO13 1