• De technische commissie van ASWH is zoals bekend hard bezig met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. Inmiddels kan de eerste aanwinst van buitenaf gemeld worden. De TC bereikte overeenstemming met Tim Zeller over zijn komst naar sportpark Schildman.

    De 23-jarige Zeller komt over van competitiegenoot VOC. Daar is de snelle, behendige vleugelaanvaller een vaste waarde. Hij scoorde dit seizoen al vijf keer en liet ook al een behoorlijk aantal assists noteren. Vorig seizoen schoot Zeller vijftien keer raak voor de Rotterdammers in de Vierde Divisie A bij de zondagamateurs. Cijfers die hem ook in het vizier van ASWH brachten. De TC verwacht dat Zeller, die eerder voor Full Speed uit Delft voetbalde, met zijn specifieke kwaliteiten een welkome toevoeging aan de selectie is. Bovendien kan hij zich gezien zijn leeftijd nog verder ontwikkelen.

    Zeller laat in een eerste reactie weten blij te zijn met zijn overstap. Ook geeft hij aan dat hij VOC zeer dankbaar is, in het bijzonder Jonathon Fairbairn en Wayne Delgado. Binnenkort kunnen de ASWH-supporters de nieuwe aanwinst, die gisteren tegen RVVH nog de openingstreffer voor zijn team produceerde, met eigen ogen in actie zien als de Ambachters op bezoek gaan bij VOC.

    Wij heten Tim van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes en plezier bij ASWH!

    de Redactie

  • Tim Zeller zoekt in de wedstrijd tegen Smitshoek voormalig ASWH-verdediger Peter Verhoeve op (foto: RenĂ© van Ierschot)