UA
  • Selectiespeler Toby Mulder heeft helaas noodgedwongen zijn voetballoopbaan beëindigd. De 29-jarige verdediger is per direct gestopt. Afgelopen maandag informeerde hij zijn medespelers en de begeleidingsstaf over dit moeilijke besluit. Aanhoudend blessureleed maakt verder voetballen onmogelijk.

    Mulder kwam in de zomer naar ASWH en werkte keihard om fit aan de start van het seizoen te verschijnen. Helaas ging het in de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding toch weer mis. Ondanks al zijn inspanningen om opnieuw te revalideren, bleven blessures hem parten spelen. Dit resulteerde uiteindelijk in een te vroeg afscheid van de voetballerij. Ontzettend jammer, in de eerste plaats natuurlijk voor Toby zelf. Dat geldt echter ook voor ASWH, omdat hij in de minuten die hij maakte heeft aangetoond een welkome bijdrage te kunnen leveren aan het elftal. Helaas mocht dat ondanks zijn bewonderenswaardige inzet en optimisme niet zo zijn.

    Selectie 3

    Wij bedanken Toby voor de afgelopen maanden en wensen hem veel succes bij zijn toekomstige bezigheden. Uiteraard hopen wij hem zeker nog te mogen begroeten op sportpark Schildman.

    de Redactie