UA
 • Dinsdag 3 augustus speelt het 1e elftal thuis tegen hoofdklasser De Jodan Boys uit Gouda. Om de wedstrijd te bezoeken is het belangrijk onderstaande tekst te lezen.

  !!!!!! ASWH LEDEN, SPONSOREN EN GENODIGDEN, LET OP KIES EERST VOOR DE PROMOTIECODE.
  LEES HIERONDER WAT TE DOEN !!!!!

  COVID -19 IS NOG NIET GEDAAN. DEZE WEDSTRIJD IS TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN. ER IS MAAR EEN BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR I.V.M. DE GELDENDE COVID-19 REGELS. ALLEEN TOEGANG MET EEN (GEPRINTE) E-TICKET.

  Door de Covid-19 maatregelen is ASWH genoodzaakt om een aantal maatregelen te treffen en aan te scherpen voor de toegang tot ons complex. Gratis toegang tot het complex van ASWH is alleen mogelijk met een E-ticket in combinatie met een ledenkaart of sponsorkaart, bestuurskaart, perskaart of een uitnodiging. Er komt een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de vrije verkoop.
  !!!! ZONDER E-TICKET WORDT ER GEEN TOEGANG VERLEEND !!!!

  LET OP: Als lid, sponsor of genodigde dient u bij registratie eerst uw lidmaatschaps(sponsor)nummer in te geven. Voor genodigden de code op de uitnodiging of het nummer op de gastenpas. Eerder krijgt u geen mogelijkheid om een ticket te reserveren voor de wedstrijd en deze gratis te bezoeken. Kies voor registreren en dan voor "promotiecode invoeren". Pas dan kunt u een ticket reserveren.

  Klik op deze link voor een Ticket.

  https://www.eventbrite.nl/e/registratie-wedstrijd-aswh-1-jodan-boys-1-165532055835

  Deze link werkt vanaf zondagavond 18.00 uur.

  De pers kan zich aanmelden via gerrit.aswh@gmail.com

  EXTRA: bestel direct een ASWH sjaal.

  Wij hopen op uw begrip en wensen u een prettige wedstrijd.