• Toegangsinformatie voor ASWH – Heracles Almelo

  25 okt 2021
 • Op dinsdag 26 oktober speelt ASWH thuis tegen Heracles Almelo. De aanvangstijd is 20.00 uur. Het is een wedstrijd in de 1e ronde van het toernooi om de TOTO KNVB beker.

  De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Schildman. Omdat onze lichtinstallatie niet aan de eisen voor televisieregistratie voldoet, wordt de lichtsterkte aangepast.
  Deze bekerwedstrijd valt onder auspiciën van het betaald voetbal. Dit betekent dat door de KNVB hogere eisen worden gesteld dan aan amateurwedstrijden.

  Covid-19
  Een belangrijke maatregel die moet worden toegepast is dat beide elftallen, de staf en het arbitrale kwartet voor, tijdens en na de wedstrijd in een bubbel worden geplaatst. Het kleedkamergebied is dan ook verboden terrein voor iedereen die niet tot die bubbel behoort.

  !!ZONDER QR-CODE/print GEEN TOEGANG!!

  LET OP: Deze bekerwedstrijd valt onder de regelgeving betaald voetbal. Dit betekent dat wanneer u het "Stadion ASWH" wilt betreden wij genoodzaakt zijn alle bezoekers te registreren. Hiervoor dient u dus in het bezit te zijn van een E-Ticket en in het bezit te zijn van een geldige QR-code of een geldig/officieel uitgeprint bewijs waarop staat:
  1. U bent gevaccineerd.
  2. Bewijs van negatieve test voor toegang. Niet ouder dan 24 uur en uiterlijk 2 uur voor de wedstrijd.
  3. Bewijs van herstel corona.

  De QR-code is geldig in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Er kan om dit bewijs gevraagd worden. Houd uw legitimatiebewijs dus bij de hand. Bij de toegang wordt gevraagd om de QR-code (op de mobiele telefoon) te checken.

  Belangrijk! De coronacheck is verplicht voor iedereen. Spelers, staf en alle vrijwilligers moeten allemaal gecheckt worden bij het betreden van het complex. Door deze maatregel is de controle voor de kantine vervallen.

  Entree
  De toegangsprijs voor het bijwonen van de wedstrijd is € 5,00 exclusief administratiekosten. Deze toegangsprijs geldt voor iedereen, zowel voor leden als niet-leden en voor alle leeftijden. Omdat de KNVB contactregistratie verplicht heeft gesteld, is door het bestuur besloten alleen digitaal toegangskaarten te verkopen.
  Door op onderstaande link te klikken kun je zelf het toegangsbewijs uitprinten:
  https://www.eventbrite.nl/e/registratie-aswh-1-heracles-188616094817

  Klik vervolgens op registratie.
  Aan de kassa worden dus geen kaarten verkocht.

  De mediavertegenwoordigers die de wedstrijd willen komen bezoeken, kunnen zich aanmelden via bestuur@aswh.nl Zij krijgen een promotiecode toegestuurd voor een toegangsbewijs, dat zij via de link kunnen uitprinten.

  Vragen omtrent de kaartverkoop kan men stellen via het hierboven genoemde e-mailadres.

  Het Bestuur