• Trainen en onderlinge wedstrijden mag weer maar………

  21 jan 2022
 • Nu de coronamaatregelen met ingang van 15 januari zijn versoepeld zijn ook trainingen en het spelen van onderlinge wedstrijden weer toegestaan. Het spelen tegen andere clubs is voorlopig nog niet aan de orde, waardoor de competitie voorlopig nog is uitgesloten.

  Vanaf maandag 17 januari kan er weer op reguliere wijze getraind worden volgens het trainingsschema zoals op deze website staat gepubliceerd. Kleedkamers en toiletten mogen gebruikt worden. Ook de webshop is op de bekende tijden weer open. Let wel op de mondkapjesplicht voor iedereen vanaf 13 jaar en vanaf 18 jaar heb je een coronatestbewijs (CTB) plicht.

  Tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden is geen publiek toegestaan.  De kantine is op zaterdag open van 08.00 uur tot circa 13.00 uur. Spelers, leiders, trainers en brengende/halende ouders kunnen dan wat drinken/eten afhalen in de kantine. Alleen afhalen, een CTB is nodig.

  Voor wat de competitie betreft heeft de KNVB voor de B-categorie jeugd nieuwe indelingen gepubliceerd op voetbal.nl. Hoewel reeds geplande programma’s zijn vervallen is de verwachting toch wel dat binnen afzienbare tijd met de competitie gestart zal kunnen worden.

  De A-categorie bij de jeugd gaat, wanneer de herstart plaatsvindt, eerst de najaarsreeks afmaken. Daarna pas volgt de herindeling voor de voorjaarsreeks.

  Voor het spelen van onderlinge wedstrijden dient voor de planning contact opgenomen te worden met Linda Osinga via de mail oefenwedstrijden@aswh.nl Zij verzorgt de indeling van de velden en bepaalt in overleg de aanvangstijden.

  De Redactie