• Update jeugdvoetbal bij ASWH

  23 jan 2021
 • Op dit moment worden er op elke zaterdag onderlinge toernooitjes gehouden onder de jeugd. Dat betekent dat we elke zaterdag minimaal rond de 350 jeugdspelers op de velden bij ASWH hebben lopen. Ook tijdens de COVID-19 situatie probeert ASWH alles op alles te zetten om de jeugd aan het voetballen te houden.

  Ook al is het COVID-19 tijd, de vooruitgang bij de jeugdopleiding ASWH zetten we gewoon door. Er stond nog een vacature open voor hoofd jeugdopleidingen bij de onderbouw. Na een aantal gesprekken dachten we een kandidaat gevonden te hebben, maar dat ging uiteindelijk niet door. 

 • Nu we de opzet met onze THEO's inmiddels op de rit hebben, is het wel noodzaak om door te pakken. We hebben om die reden met onze huidige hoofd opleidingen Jay Mangroe gesproken en zijn met hem overeen gekomen dat hij de onderbouw, in ieder geval tot einde seizoen, zal bijstaan. Samen met de THEO's zal Jay het ASWH opleidingstraject verder uitbouwen.

  Het jeugdbestuur van ASWH wil de job van hoofd jeugdopleidingen optimaal invullen. Dat betekent dat wij graag op de onderbouw en bovenbouw deze job willen opsplitsen, waarvan er één de hoofdverantwoordelijke zal zijn. Niet alleen is het jeugdbestuur bezig met de invulling van deze vacature HJO onderbouw, maar ook wordt er volop gewerkt aan het nieuwe seizoen. We zullen tegen die tijd hopelijk wel weer normaal kunnen voetballen, toch?

  Binnenkort hopen wij naar buiten te kunnen komen met wie welk selectieteam zal gaan trainen in het volgende seizoen. Blijven de selectietrainers, gaan er wisselingen van team plaatsvinden, komen er nieuwe trainers, zijn er die een nieuwe uitdaging aangaan,………………?

  Ook met de spelers die overgaan naar de senioren wordt er op korte termijn contact opgenomen.

  ASWH Jeugdbestuur