• Dankzij de versoepelingen die door het kabinet zijn aangekondigd gaat de jeugd komende zaterdag weer wedstrijden spelen tegen “echte” tegenstanders. Na maanden achtereen alleen maar onderlinge partijtjes te hebben gespeeld zal het een verademing zijn. Zaterdag 5 juni wordt dus gestart met wedstrijden om RegioCup. Die wedstrijden worden georganiseerd door de KNVB.

  Op de website staan onder de knop Programma-uitslagen-afgelastingen de programma’s voor 5, 12, 19 en 26 juni. Vier weken voetballen dus, zowel uit als thuis. Bij thuiswedstrijden zijn de kleedkamers en douches beschikbaar.
  De teams die thuis spelen worden buiten de poort opgevangen door de trainer(s)/leider(s). Houd hierbij voldoende afstand. De 1,5 meter regel is nog steeds van toepassing. Gezamenlijk gaat men naar de kleedkamer en naar de het veld waar gespeeld wordt. Na afloop van de wedstrijd worden de spelers en begeleiding geacht zo snel mogelijk huiswaarts te keren.
  Bij uitwedstrijden wordt verzameld op het parkeerterrein. Daar worden de teams opgevangen door de trainer(s)/leider(s).

  Belangrijk om te weten:
  Publiek (ouders) wordt niet bij de wedstrijden toegelaten. Ouders die hun kinderen brengen dienen die op de parkeerplaats af te zetten. Na de wedstrijd kunnen zij opgehaald worden.
  Het is de bedoeling het aantal rij ouders bij uitwedstrijden te beperken. Check bij de tegenpartij wat zij hierover hebben afgesproken. Bij ASWH is dat maximaal 6. Na een coronatestregistratie bij de tegenpartij mogen zij wel het veld op om de wedstrijd te bekijken. Bij terugkeer worden de spelers weer op de parkeerplaats afgezet en gaan naar huis.

  De Old Stars
  Op dinsdag 8 juni mogen ook de Old Stars weer. 
  Het eerdere uitgegeven programma is qua data aangepast. Vanaf dinsdag 8 juni kan er tot en met dinsdag 6 juli continue elke week door elk team worden gevoetbald. Dat voetballen, gebeurt op de velden 3 en 4 zolang de gemeente nog niet aan de grote onderhoudsbeurt is begonnen. Dan zal worden uitgeweken naar de kunstgrasvelden. Mogelijk is dat dan wedstrijden op een andere avond gespeeld moeten worden.
  Let ook op de coördinatie per avond. Daar is wat geschoven. Wanneer een team de coördinatie beurt heeft is dat bij wedstrijd van de poule waarin het team uitkomst.

  Het Bestuur