• Aanmelden als lid

 • ASWH kent diverse lidmaatschappen voor jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Die lidmaatschappen zijn onderverdeeld in categorieën en daaraan is een contributie gekoppeld. Zie menu contributies.

  Voor aanmelding als lid kunt u onderstaand aanmeldformulier gebruiken en direct, volledig ingevuld en naar de ledenadministratie sturen. Uiteraard is aanmelding als lid ook mogelijk bij de vereniging zelf. Voor aanmelding kunt u de gehele zaterdag op het sportpark Schildman terecht bij het wedstrijdsecretariaat.

  Indien er vragen zijn over het lidmaatschap dan kunt u die vraag per mail (ledenadministratie@aswh.nl) stellen. 

  De gegevens van de leden worden in het ledenbestand van ASWH opgenomen. De naam- en adresgegevens kunnen aan anderen buiten de vereniging worden verstrekt, bijvoorbeeld aan sponsors en de vereniging of andere reclameacties en onderzoeksdoeleinden, zulks door het hoofdbestuur te bepalen en in het belang van de vereniging. De gegevens van ondergetekende worden ook aan de KNVB doorgegeven. Bij aanmelding als lid (zie aanmeldingsformulier), verklaart u ermee bekend te zijn dat de KNVB de adresgegevens eveneens aanwendt voor acties t.b.v. de KNVB, sponsoren en onderzoeksactiviteiten. Indien u hiertegen bezwaar heeft, moet u dit aan de vereniging en KNVB kenbaar maken.

  Leden van ASWH hebben zich te houden aan de Statuten, het huishoudelijke reglement en privacybeleid van ASWH. Tevens zijn huis- en gedragsregels opgesteld die door de leden nagekomen dienen te worden.
  Statuten
  Huishoudelijk regelement
  Privacybeleid
  Toegang tot data

  Alvorens u zich aan kan melden als voetballend lid dient u eerst enkele proeftrainingen gevolgd te hebben. Het aanmelden voor proeftrainingen kan via het volgende formulier: https://www.aswh.nl/proeftrainen

  Wilt u zich na het volgen van de proeftrainingen aanmelden als lid, vul dan het onderstaand formulier in:
  De met * gemarkeerde velden zijn verplicht

 • AANMELDFORMULIER

  Wilt u zich aanmelden na het volgen van één of meerdere proeftrainingen Aanmeldingen zonder het volgen van proeftrainingen,nemen wij NIET in behandeling! Klik op onderstaande knop. *