UA
 • ASWH Supportersclub

 • Welkom bij Supportersclub ASWH! De onafhankelijke supportersvereniging voor alle leden van voetbalvereniging ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht. Sinds 1978 vervullen wij een centrale rol in de zwartwitte familie van deze prachtige voetbalclub, die al sinds 1929 bestaat. ASWH beleefde sportief gezien haar hoogtepunten met het Algemeen Landskampioenschap bij de amateurs in 2005, de landelijke amateurbeker in 2006 en het winnen van de KNVB-Supercup in 2005 en 2014. Inmiddels telt ASWH ruim 1500 leden. Met bijna 200 leden vormt de Supportersclub ASWH een belangrijke afdeling binnen de club met mensen, die betrokken zijn met het wel en wee van ASWH. 

  ONZE DOELSTELLING

  Supportersclub ASWH heeft als doel het bevorderen van een goede band tussen alle leden van ASWH. 

  Wij trachten dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten ten behoeve van alle leden van ASWH. 

  IN DE PRAKTIJK

  We organiseren o.a. bingoavonden, een dartstoernooi, kaartavondjes en feestavonden in de kantine. Door onze ruim opgezette website en social-media kanalen voorzien we je van nieuws en wedstrijdverslag. Iedereen moet gemakkelijk naar de wedstrijden kunnen, daarom rijdt er op verzoek een supportersbus én werken we samen met vv ASWH aan veiligheid langs de lijn. We helpen de club het liefst met handjes, maar meestal financieel. Zo sponsoren we de jeugd, trakteren we kampioenen en faciliteren het Familieweekend en het ASWH Jeudwintercup toernooi. Ook zorgen voor een attentie bij ziekte, jubileum of wanneer op een andere manier ASWH leden aandacht vergen.

  Wil je ook lid worden van Supportersclub ASWH? Dan kan, iedereen is welkom! Download hier het aanmeldformulier.

   

  BESTUUR

  John Middendorp (voorzitter a.i.)                        

  Bert van Helden (secretaris)                 

  Rob Lobrink (penningmeester)              

  Wessel Huizer (lid)

  Henk van Kooten (lid)

  Cor Gerritsen (lid)

   

  Contact via supportersclub@aswh.nl