• ASWH Supportersclub

 • Welkom bij Supportersclub ASWH! De onafhankelijke supportersvereniging voor fans van voetbalvereniging ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht. Sinds 1978 vervullen wij een centrale rol in de zwartwitte familie van deze prachtige voetbalclub, die al sinds 1929 bestaat. ASWH beleefde sportief gezien haar hoogtepunten met het Algemeen Landskampioenschap bij de amateurs in 2005, de landelijke amateurbeker in 2006 en het winnen van de KNVB-Supercup in 2005 en 2014. Inmiddels telt ASWH ruim 1500 leden. Met bijna 200 leden vormt de Supportersclub ASWH een belangrijke afdeling binnen de club met mensen, die betrokken zijn met het wel en wee van ASWH. Supporters die er altijd zijn. In voor- en tegenspoed, door dik en dun. Wij zijn deze supporters verenigd, wij zijn Supportersclub ASWH!

  ONZE DOELSTELLING

  Supportersclub ASWH heeft als doel het bevorderen van een goede band tussen ASWH en alle supporters van ASWH. Ook behartigen we de belangen van alle supporters van ASWH en met name van de leden van Supportersclub ASWH.

  Wij trachten dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten ten behoeve van alle supporters van ASWH en met name van de leden van Supportersclub ASWH. Daarnaast bevorderen we de verkrijging van extra faciliteiten ten behoeve van alle supporters van ASWH en met name van de leden van Supportersclub ASWH, bij en rond wedstrijden van ASWH.

  ONZE KERNWAARDEN

  Waarvoor staan we? Waar geloven we in, wat verbindt ons en wie willen we zijn?

  • Kameraadschap. Supportersclub ASWH is een vriendenclub van mensen die de voetbalclub ASWH aanhangen. Dit stimuleren we door gezellige activiteiten en het betrekken van mensen bij de club. Supportersclub ASWH wil het supportersgevoel tot leven brengen.
  • Verbinding en trots. We willen spelers en supporters met elkaar verbinden en de supporters een platform bieden. Passie en trots met betrekking tot de voetbalclub ASWH is altijd de basis, maar moeten ook een versterkende factor in ons handelen zijn. We zijn één unieke supportersgroep en willen dit overeenkomstig uitstralen.
  • Transparant en benaderbaar. Supportersclub ASWH wil zoveel mogelijk openheid geven in haar handelen. We willen laten zien hoe we iets doen, maar ook laten zien waarom we iets doen. Daarnaast hebben we de steun van onze leden door middel van het lidmaatschap en zijn hen verantwoording verplicht. In alles wat we doen willen we zichtbaar en gemakkelijk, laagdrempelig te benaderen zijn.
  • Samenwerken en autonomie. Supportersclub ASWH staat open voor samenwerking met alle 'zwart-witte-entiteiten'. Op deze manier kunnen we zo sterk mogelijk optreden. Maar ook zijn we een onafhankelijke supportersvereniging en dat willen we blijven. In samenspraak met onze leden maken we beslissingen en beheren we onze portemonnee. We werken samen waar het kan, we blijven autonoom waar het moet.

  IN DE PRAKTIJK

  We organiseren o.a. bingoavonden, een dartstoernooi, feestavonden en (live)muziek in de kantine. Door onze ruim opgezette website en social-media kanalen voorzien we je van nieuws en wedstrijdverslag. Altijd en overal. Iedereen moet gemakkelijk naar de wedstrijden kunnen, daarom rijdt er een supportersbus én werken we samen met vv ASWH aan veiligheid langs de lijn. We helpen de club het liefst met handjes, maar soms ook financieel. Zo sponsoren we de jeugd, trakteren we kampioenen en faciliteren het Familieweekend en het ASWH Jeudwintercup toernooi.

  Maar eigenlijk zijn we gewoon GEK van onze prachtclub ASWH. Deze club verdient een mooie achterban!

  Wil je ook lid worden van Supportersclub ASWH? Dan kan, iedereen is welkom! Download hier het aanmeldformulier.

   

  BESTUUR

  John Middendorp (voorzitter a.i.)                        

  Bert van Helden (secretaris)                 

  Rob Lobrink (penningmeester)              

  Wessel Huizer (lid)

  Henk van Kooten (lid)

  Cor Gerritsen (lid)

   

  Contact via supportersclub@aswh.nl