• Voetbalplaatjesactie JUMBO van Daalhuizen

 • In de maand oktober en/of november start JUMBO Van Daalhuizen in de Schoof een voetbalplaatjesactie met ASWH en IFC. Dat wordt dus weer boodschappen doen bij de JUMBO!

  Om dit boek gevuld te krijgen, moeten er natuurlijk foto’s gemaakt worden in het tenue. Vooral dat laatste is dit jaar een uitdaging. Maar goed, het gaat denk ik lukken. In het boek zullen we alle jeugdteams jongens/meisjes opnemen als ook ASWH 1 en het door JUMBO gesponsorde Walking Football team.

  De data voor het maken van de foto's zijn zaterdag 17/9 in de ochtend, woensdag 21/9 in de avond en als laatste zaterdagochtend 24/9. Meer opties zijn er helaas niet. Tijden volgen op de site. Een aantal coördinatoren is al ingelicht

  Wie gaan er op de foto? Alle jeugdleden met trainer en leider die ingeschreven staan als lid op dit moment. Dat betekent dat iemand die proeftraining doet of in de wacht staat helaas niet aan deze sessie deel kan nemen. Spelers van Walking Football en voor ASWH 1 gebruiken we de foto’s die eerder gemaakt zijn voor de nieuwe presentatiegids.

  We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met trainingsmomenten of wedstrijden uit/thuis. Lukt het niet helemaal, dan graag uw begrip en dan aanpassen aan het schema. Het is allemaal kort dag, wat te maken heeft met indeling van de teams, beschikbaarheid kleding en fotograaf.

  Wij zorgen voor wat extra kleding bij het nemen van de foto's voor bijvoorbeeld leiders/trainers die nog geen kleding gehad hebben. Houd de site in de gaten en de info via de coördinatoren en trainers/leiders.

  Alvast bedankt voor jullie medewerking en laten we er een mooie actie van maken!

  Ruud Verrijp