ASWH
ASWH Voetbalschool
ASWH Voetbalschool
De ASWH Voetbalschool is de jeugdvoetbalopleiding van voetbalvereniging ASWH uit Hendrik Ido Ambacht en is er voor alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar (geboren 2013 t/m 2005). De 4-jarige voetballen bij de Ukkies, 5-jarige bij de Kabouters en 6-jarige bij de Mini's. Samen vormen zij de JO7-pupillen (jeugd-onder-7). Kinderen van 7 en 8 jaar oud spelen bij de JO8/JO9-pupillen en bij de JO10/JO11-pupillen spelen de 9- en 10-jarige.

Vschool_info01.jpgOnder leiding van enthousiaste lijncoördinatoren en trainers maken kinderen van de ASWH Voetbalschool spelenderwijs kennis met het populaire voetbalspel en het baas worden over de bal. Naast het scoren van doelpunten leren de spelertjes allerlei basistechnieken. Door te trainen en het spelen van wedstrijdjes ontwikkelen de spelertjes hun coördinatie, balgevoel en balbeheersing, allemaal belangrijke aspecten van het voetballen. Het uitgangspunt voor al deze onderdelen van het voetbal is plezier. Plezier hebben in het beleven van het voetbalspel staat altijd centraal.

JO7-pupillen
De Mini-pupillen trainen op woensdagmiddag van 17:30 tot 18:30 onder leiding van spelleider BertJan Ouwens. Deze trainingen vinden plaats op het kunstgras van veld 1.

Op zaterdagochtend spelen de JO7-pupillen onderling wedstrijdjes van een half uur op het hoofdveld van ASWH. Hiervoor worden de spelertjes ingedeeld in verschillende teams . Mini's en Kabouters spelen deze wedstrijdjes met kleine doeltjes zonder keeper 4-tegen-4 en de Ukkies 3-tegen-3. Na afloop van deze wedstrijdjes nemen alle spelertjes nog enkele strafschoppen.


JO8/JO9 - en JO10/JO11 -pupillen
Op maandag en woensdag trainen de JO10/JO11- en JO8/JO9-pupillen op het kunstgras van velden 1 en 2. De JO8/JO9 trainen gezamenlijk van 17:30 tot 18:30 en JO10/JO11 samen van 18:30 tot 19:45. Een belangrijk onderdeel van de oefenstof voor deze groep pupillen is techniektraining wat een integraal onderdeel in de training is. De ASWH Voetbalschool hanteert hiervoor het model circuittraining waarbij alle pupillen binnen een afdeling dezelfde oefenstof, weliswaar ieder op zijn eigen niveau, krijgt aangeboden. Bovendien wordt er op deze manier meer gezamenlijk getraind.

Deze trainingen staan onder leiding van hoofdtrainers en pupillencoördinatoren.

Op zaterdag spelen de JO10/JO11- pupillen wedstrijdjes 7-tegen-7 en JO8/JO9-pupillen wedstrijdjes 6-tegen-6 tegen andere voetbalverenigingen uit de regio in een echte KNVB-competitie. Kortom, dan kunnen alle pupillen laten zien wat ze tijdens de trainingen geleerd hebben.

Net als voorgaande jaren zijn JO11-1, JO10-1 en JO9-1, JO8-1 ingedeeld in de hoogste pupillenklasse, de Hoofdklasse. Hierin zijn zij ingedeeld met 11 andere vereningen en strijden zij het hele seizoen voor het kampioenschap. De overige JO10/JO11- en JO8/JO9- pupillen teams spelen in één seizoen 2 competities, de najaars- en voorjaarscompetitie. Hiervoor zijn deze teams ingedeeld met andere teams van verenigingen uit de regio en strijden daar voor het kampioenschap. De najaarscompetitie duurt tot aan de winterstop waarna er door de KNVB een herschikking plaatsvindt op basis van de teamprestaties. Na de winterstop start de voorjaarscompetitie en deze duurt tot juni. Aan het eind van de competitie nemen deel aan ankele toernooien waarin alle JO1/JO11 en JO/JO9-teams tenminste één uit- en één thuistoernooi spelen.

info-Fies.jpgMeer fun!
Naast het voetballen organiseert ASWH ook nog allerlei gezellige activiteiten als een kampioenenparade, Pupil van de Week, een zwemfestijn, een Sinterklaasfestijn en een Familiedag waarbij er oa wedstrijdjes tussen de ouders en de kinderen gespeeld wordt.

Kom 3x gratis meetrainen
Wanneer je wilt weten of voetballen bij de ASWH Voetbalschool wat voor je is, kun je bij de ASWH Voetbalschool 3x gratis meetrainen. Je traint dan mee in een team met kinderen van je eigen leeftijd. Uiteraard zijn vriendjes en vriendinnetjes ook van harte welkom!

Hoe word ik lid?
Wanneer je besluit lid te worden, meld je dan aan via het aanmeldformulier. Vul deze in en klik op verstuur. Deze komt dan automatisch terecht bij de ledenadministratie. De kosten voor het lidmaatschap zijn te vinden op de pagina van de ledenadministratie.

Meer informatie
Voor meer informatie over de ASWH Voetbalschool kunt contact opnemen met Antonio Gonzalez, prvoetbalschool@aswh.nl.
 
Sponsoren

Transsafe logo kleiner
Geen advertenties gevonden
Geen advertenties gevonden
Belangrijkste nieuws & actualiteiten
Even voorstellen... Victor Stenzler
Oefenduel tegen Halsteren gaat niet door, kantine open tijdens training
De mails over betaling van de contributie zijn verstuurd
Programma spelletjesdag 7 september
Even voorstellen... Michel Franken
Meiden Walburg college voetballend langs Develstein
De selectie is weer begonnen met trainen
De Wedstrijden: Seizoen geslaagd
Twitter mee met ASWH
Om deze functie te kunnen zien, dient u cookies geaccepteerd te hebben.
Om dit alsnog te doen, klik hier.
Agenda
24 Jul Al-Feiha FC - ASWH
27 Jul Minitoernooi bij ASWH
30 Jul ASWH - FC Dordrecht
03 Aug ASWH - GOES
08 Aug UNA - ASWH
10 Aug Toernooi OJC Rosmalen
17 Aug ASWH - Baronie
08 Apr Schoolvoetbal groep 7/8
15 Apr Schoolvoetbal Groep 5/6
22 Apr Schoolvoetbal Groep 3/4
Tmpgreen   Dartcompetitie
       
Adres:
v.v. ASWH
Sportpark Schildman
Reeweg 75b
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

Meer contactinformatie

Concept: VillaDM     |     Realisatie: Lucrasoft