• Voorlopige teamindeling ASWH Jeugd 2021-2022

 • Seizoen 2020 – 2021 is ten einde en vandaag zijn dan eindelijk de schoolvakanties begonnen. Vanwege Corona was het afgelopen seizoen een vreemd seizoen waarin weinig wedstrijden zijn gevoetbald.
  Toch hebben de coördinatoren samen met de vele vrijwilligers en Hoofd Jeugdopleidingen hun uiterste best gedaan om een nieuwe “voorlopige” teamindeling te maken voor seizoen 2021-2022. Via de links onderaan dit artikel kan snel doorgeklikt worden naar de teamindeling per leeftijdscategorie.

  Graag willen we benadrukken dat de gepubliceerde teamindeling is een “voorlopige” teamindeling. Nog niet alle teams zijn compleet en er moeten nog leden aangemeld worden als lid. Gedurende de zomer periode kunnen er ook nog nieuwe leden zich aanmelden of moeten sommige leden hun lidmaatschap nog opzeggen. Maar er kunnen ook nog onderlinge verschuivingen plaats vinden.

  Het streven is er om een week voordat de regulier competitie begint de teamindelingen een meer definitief karakter te geven.

  Hoewel de teamindeling altijd met grote zorgvuldigheid wordt samen gesteld kunnen er altijd zaken zijn die niet kloppen.

  Zijn er vragen of opmerkingen over de gepubliceerde “voorlopige” teamindeling dan graag even een mailtje sturen naar HJO-bovenbouw@aswh.nl en zullen zo spoedig mogelijk worden beantwoord of op worden gereageerd.