• Voorlopige Teamindelingen Jeugd Seizoen 2022 - 2023

  13 jul 2022
 • Seizoen 2021-2022 is ten einde en de schoolvakanties zijn begonnen. Het afgelopen seizoen kenmerkt zich door een vreemde eerste helft waarbij er vele competities stil gelegd zijn door de KNVB vanwege corona. Gelukkig kende de tweede helft van de competitie een normaler verloop.

  Aan het einde van een seizoen is ook het moment daar om de “voorlopige” teamindelingen voor seizoen 2022-2023 bekend te maken. Altijd een spannend moment voor alle voetballers maar zeker ook voor ouders/vrijwilligers.
  Onze hoofdjeugdopleidingen is de afgelopen periode druk in de weer geweest met de jeugdcoördinatoren en de vele team vrijwilligers om alle teams te beoordelen en te evalueren of alle spelers en speelsters goed zijn ingedeeld.

 • De gepubliceerde teamindelingen zijn een voorlopige indeling is. Hierin kunnen nog verandering en verschuivingen in plaats vinden door o.a. nieuwe aan- en/of afmeldingen van spelers/speelsters. Het streven is om voor de start van de reguliere competities de teamindelingen een meer definitief karakter te geven.

  AVG
  Vanwege de wet op de privacy (AVG) mag ASWH niet zomaar de namen van haar leden op de website publiceren om zo de voorlopige teamindelingen bekend te maken. Ieder KNVB lid dient zelf zijn privacy niveau aan te geven in de voetbal.nl app van de KNVB. Standaard staat dit niveau of “Afgeschermd” en worden namen niet zichtbaar gemaakt. ASWH realiseert zich echter wel dat hierdoor de bekendmaking van een “voorlopige” teamindeling wel heel erg lastig wordt.

  Daarom is in overleg met het ASWH (jeudg)bestuur besloten om toch de “voorlopige” teamindelingen van de jeugdteams voor een korte periode afzonderlijk te publiceren. Maar om niet in strijd te zijn met de AVG-regelgeving het verzoek aan alle (ouders van) jeugdleden om aan het ASWH Jeugbestuur aan te geven wanneer men bezwaar heeft tegen het tijdelijk publiceren van de naam van hun zoon en/of dochter op de ASWH Website.

 • Het bezwaar kan gestuurd worden aan jeugdbestuur@aswh.nl waarna de naam verwijderd zal worden van de publicatie. Bij het bezwaar graag Naam, geboortedatum en/of KNVB relatienummer opgeven.

  Hieronder vind je links naar de verschillende pagina’s van de leeftijdscategorien waar de “voorlopige” teamindelingen gepubliceerd zullen worden. Klik op één van onderstaande links om direct naar één van de pagina's te gaan.
  De teamindelingen worden altijd met grote zorgvuldigheid gemaakt en nagekeken. Maar er kunnen natuurlijk altijd foutjes insluipen. Daarom, wanneer er vragen en/of opmerkingen zijn, graag deze richten aan onze HoofdJeugopleidingen hjo-bovenbouw@aswh.nl .