UA
 • ASWH heeft momenteel ca. 1.550 leden waarvan ca. 1.100 spelende leden. Om zo’n grote vereniging goed te laten draaien zijn veel vrijwilligers nodig. Gelukkig hebben wij ook veel vrijwilligers, t.w. ruim 200. Zij voeren taken uit variërend van leider van een Jeugdteam tot Bestuurslid. Ondanks dat grote aantal vrijwilligers hebben wij tot heden toch nog niet alle vacatures bezet, dus wij zijn op zoek naar meer vrijwilligers om onderstaande vacatures op te vullen.

  1. 2e penningmeester m/v.
  De werkzaamheden wordt in overleg met de penningmeester verdeeld.

  2. Medewerker m/v wedstrijdsecretariaat, 1 in de middag

  3. Vrijwilligerscoördinator m/v – een van de kerntaken van de vrijwilligerscoördinator is het werven en plaatsen van vrijwilligers. De vrijwilligerscoördinator fungeert als een brug, waarbij hij of zij aandacht heeft voor de behoeften van de vrijwilligers en hen voorziet van de nodige begeleiding om hun potentieel volledig te benutten.

  4. Kantinemedewerkers m/v – voor ca. 4 uur in de 2 of 3 weken. Dit kan zijn op een doordeweekse avond of op zaterdagmorgen of middag.

  5. Medewerkers ter ondersteuning van het Onderhoudsteam. Dit team is werkzaam doordeweeks in de morgen.

  6. Medewerker m/v voor de PR en Media Commissie.

  7. Medewerkers m/v voor de Businessclub. Deze commissie houdt zich bezig met het werven van sponsors, het onderhouden van contacten met deze sponsors, het organiseren van evenementen voor sponsors, het samenstellen van de Verenigingsgids (1x per jaar) en Businessgids (1x per jaar), het organiseren van het jaarlijkse gala.

  8. Gastheer/Gastvrouw wedstrijdsecretariaat; 1 a 2 keer per maand 3 uur

  9. Medewerker verenigingszaken Jeugd; 1x onderbouw en 1x bovenbouw, ondersteuning van de HJO (Hoofd Jeugdopleiding) voor niet voetbaltechnische zaken.

  10. Coördinator en trainers jo7 en mini’s ; 2x per week 2 uur (5 a 6 trainers)

  11. Trainers/leiders jeugdteams ASWH (O15-3, O14-4, O14-5, O14-6, O11-4, O9-7 en O9-8)

  12. Medewerkers m/v scheidsrechterscommissie. Deze commissie houdt zich bezig met het werven en begeleiden van clubscheidsrechters.

  13. Stewards; in aanvulling op het aantal huidige stewards zoeken wij er nog 4. Zij krijgen een opleiding tot gecertificeerd steward. Stewards zorgen ervoor dat alles rondom een wedstrijd van het 1e elftal ordentelijk verloopt.

  14. Aanvulling bij de Jeugd Activiteiten Commissie. Deze commissie valt onder de Evenementen commissie. De J.A.C zorgt voor de binding met de jeugdafdeling en vandaaruit voorstellen voor jeugd activiteiten

  Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande vacatures stuur dan een berichtje naar bestuur@aswh.nl dan kunnen wij wat uitvoeriger uiteenzetten wat de werkzaamheden inhouden.