• WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER 2021: Kom jij ook fluiten bij ASWH?

  22 sep 2021
 • In de schitterende ASWH-presentatiegids vindt u op de pagina's 18 en 19 een prachtig interview met de nestor van de ASWH-scheidsrechters Max Voll en voormalig ASWH-clubscheidsrechter, nu actief als BVO-scheidsrechter, Marc Nagtegaal. Je leest hier de
  stappen die Marc mede onder leiding van Max heeft gemaakt.
   
  Ook jij kan die stappen maken, maar dan moet je je natuurlijk wel aanmelden als scheidsrechter, want die komen we bij ASWH echt te kort. Op onze vorige 2 oproepen hebben wij geen enkele spontane reactie gekregen, best wel teleurstellend. De ASWH-scheidsrechtercommissie houdt rekening met je wensen, je wordt intensief door Max en Elwin begeleid en natuurlijk wordt er rekening gehouden met je eigen wedstrijd. Kleding wordt verstrekt en er staat altijd wat te drinken voor je klaar. Vader, moeder, opa, oma, buurvouw, buurman, leider, trainer, algemeen toeschouwer, bovenstaande is ook voor u van toepassing, ook u kunnen we gebruiken!
   
  Komende week van zaterdag 25 september t/m zaterdag 2 oktober is 'de week van de scheidsrechter'. In elke sport wordt dan extra stilgestaan met een extra handdruk, een lekkernij of op een eigen spontane manier bij het, meestal, vrijwilligerswerk van de
  scheidsrechter. Elke zaterdag zie je weer scheidsrechters met veel plezier naar de velden vertrekken om hun wedstrijden te gaan fluiten, laat u de komende weekenden zien dat u zijn of haar werk waardeert ?
   
  Interesse om te gaan fluiten, loop even het secretariaat in en laat uw gegevens achter bij één van de aanwezige medewerkers en wij nemen contact met u op.
   
  Sportieve fluitende groet,
   
  ASWH Scheidsrechterscommissie,
   
  Marjan Bloemendal, Sjoerd Plomp, Harry Janssen en Hans van Hoek