• Kom jij ook fluiten bij ASWH?

  1 sep 2021
 • In de schitterende ASWH-presentatiegids vindt u op de pagina's 18 en 19 een prachtig interview met de nestor van de ASWH-scheidsrechters Max Voll en voormalig ASWH-clubscheidsrechter, nu actief als BVO-scheidsrechter, Marc Nagtegaal. Je leest hier de
  stappen die Marc mede onder leiding van Max heeft gemaakt.
   
  Ook jij kan die stappen maken, maar dan moet je je natuurlijk wel aanmelden als scheidsrechter, want die komen we bij ASWH echt te kort. Op onze vorige 2 oproepen hebben wij geen enkele spontane reactie gekregen, best wel teleurstellend. De ASWH-scheidsrechtercommissie houdt rekening met je wensen, je wordt intensief door Max en Elwin begeleid en natuurlijk wordt er rekening gehouden met je eigen wedstrijd. Kleding wordt verstrekt en er staat altijd wat te drinken voor je klaar. Vader, moeder, opa, oma, buurvouw, buurman, leider, trainer, algemeen toeschouwer, bovenstaande is ook voor u van toepassing, ook u kunnen we gebruiken!
   
  Interesse om te gaan fluiten, loop even het secretariaat in en laat uw gegevens achter bij één van de aanwezige medewerkers en wij nemen contact met u op.
   
   
  Sportieve fluitende groet,
   
  ASWH Scheidsrechterscommissie,
   
  Marjan Bloemendal, Sjoerd Plomp, Harry Janssen en Hans van Hoek