• Welkom bij Leergeld Drechtsteden

  • Nu de inflatie huizenhoog oploopt en de energierekeningen voor een hoop gezinnen onbetaalbaar worden komen ook de contributiebetalingen aan de verengingen, waarvan kinderen lid zijn, onder druk te staan.

    Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meer meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

    Kinderen kunnen door Leergeld bijvoorbeeld lid worden van een vereniging of een cultureel uitje plannen. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld helpen bij een aanschaf van een fiets of zwemlessen regelen als een kind die nodig heeft. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen.
    Voor ouders problemen hebben met het betalen van de contributie adviseren wij contact op te nemen met stichting Leergeld. Klik op onderstaande link.

    Leergeld Drechtsteden