• ASWH - Barendrecht bezoeken? Reserveer een ticket via de link.

  22 jul 2021
 • Het oefenprogramma van ASWH is licht gewijzigd. De geplande wedstrijd tegen Kloetinge voor vrijdagavond 23 juli is vervallen. De Zeeuwen hebben niet genoeg spelers om een representatief elftal te sturen. In plaats daarvan speelt ASWH nu op zaterdag 24 juli een thuiswedstrijd tegen streekgenoot Barendrecht. De aftrap op sportpark Schildman is om 14.30 uur.

  Op verzoek van Barendrecht wordt 2x 35 minuten gespeeld. Een aantal geblesseerde spelers bij Barendrecht is hiervan de reden.

  Voor degene die de wedstrijd willen komen bezoeken.

  In verband met CORONA beperkingen is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Leden, sponsoren en genodigden dienen bij het bestellen van een ticket te kiezen voor “promotiecode invoeren”. Dit is het lidmaatschap nummer, pasnummer voor sponsors of genodigden code. Een deel van de tickets is gereserveerd voor deze groep. Niet leden kunnen gebruik maken van de tickets in de vrije verkoop. De toegang is gratis.

  E-Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via de ASWH site. Klik vanaf donderdag 21 juli vanaf 16.00 uur op onderstaande link:
  https://www.eventbrite.nl/e/registratie-wedstrijd-aswh-1-bvv-barendrecht-164126497773

  Het is niet mogelijk om op de locatie nog tickets aan te schaffen. De kassa is gesloten.
  Zonder toegangskaart wordt er geen toegang verleend.
  Aan de pers die de wedstrijd wil komen bezoeken wordt gevraagd zich te melden via bestuur@aswh.nl

  Een verder:

  • De toegangspoort gaat 13.30 uur open.
  • Geen kaart geen toegang.
  • De 1,5 meter regel is van toepassing. Neem plaats op de gele stippen.
  • Het balkon bij de kantine is gesloten. Behalve als de skybox is verhuurd.
  • Toegang tot de kantine gaat via het balkon van het sponsorhome. De kantine verlaten gaat volgens de reguliere weg. In de kantine zijn 70 zitplaatsen, op het terras 30 (bij de blokhut) beschikbaar. Zorg voor doorstroming.
  • Toegang tot de kantine hebben alleen mensen met een toegangsbewijs. Die zijn dan al geregistreerd en hebben de gezondheidscheck ingevuld.

  de Redactie