• Wout Neelen speelt ook volgend seizoen bij ASWH

  • De technische commissie van ASWH is niet alleen druk bezig om de selectie nog te versterken voor de rest van dit seizoen, maar kijkt uiteraard ook al vooruit naar de toekomst. In het proces van de samenstelling van de groep voor het seizoen 2023/24 valt positief nieuws te melden. Er is namelijk overeenstemming bereikt met Wout Neelen over een langer verblijf op sportpark Schildman.

    De 22-jarige middenvelder kwam afgelopen seizoen over van NAC Breda. Neelen dwong al snel een vaste plaats af in het elftal van trainer van Sjoerd van der Waal. Hij speelde voor de winterstop mee in zeventien van de achttien competitieduels. De technische commissie ziet in hem een belangrijke speler die bovendien goed bij de vereniging past en wilde hem dan ook graag behouden. Na enkele goede gesprekken gaf Neelen begin deze week zijn jawoord. Hij zal daardoor ook volgend seizoen het shirt van ASWH dragen.

    Wij wensen Wout alvast veel plezier en succes in het nieuwe seizoen, maar zeker ook in de komende maanden waarin hij met ASWH zal strijden om handhaving in de derde divisie!

    de Redactie